29 Temmuz 2013 Pazartesi

Yengeç Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

21 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında dünyaya gelen yengeç burcu kadını, ailesine oldukça düşkün ve evlilik için en uygun burçlardan biridir. Anaç yapısı ile sadece ailesi değil çevresindeki herkese korumacı bir görev üstlenen yengeç kadını, kimi zaman fazla hassas da olabilir. Ruh halindeki ani değişikliklikler İkizler kadar olmasa da, yengeç burcu için de üzücü olabilir.
yengeç burcu kadınının özellikleri 285x300 Yengeç Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?
Arkadaşları ve sevdikleri ile geçireceği huzurlu bir kaç saat, yengeç burcu kadınının en büyük zevklerinden biridir. Uzun zamandır kurduğu hayalleri ne zaman gerçekleştireceğini merak eden yengeç burcu kadını için 2014 yılı, uğurlu bir yıl olacak.
Yengeç burcu kadını için en iyi aşk partnerlerinden biri Akrep burcu erkeğidir. Akrep erkeği ve yengeç burcu kadını bir araya gelirlerse, birbirlerini güldürmeye bayılacaklar. Aralarındaki yoğun ilgi ise gözlerden kaçmayacak.
Yengeç burcu kadını ve oğlak burcu erkeği birlikteliğine gelince, ikili oldukça iyi bir çift olacaklar. Oğlak burcu şefkati ile karşısındakini sararken, bu durum yengeç burcu kadınının çok hoşuna gidecek. Birlikte dinamik bir çift olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder