29 Temmuz 2013 Pazartesi

En İyi Çikolata Hangi Ülkenin?

Tüm zamanların en lezzetli çikolataların üretildiği İsviçre’de, birçok farklı çikolata markası bulunuyor. Türkiye’de yurt dışına gidenlerin, geri döndüklerinde mutlaka ellerinde bir İsveç çikolatası görmek mümkün.
isveç çikolatası 300x209 En İyi Çikolata Hangi Ülkenin?
Türkiye’deki paket çikolatalarla kıyaslandığında, gerçek çikolata tadına varabildiğiniz İsveç çikolatalarını, tatil dönüşü havaalanındaki Duty Free’lerden de satın alabilirsiniz. Parfüm, kozmetik ve daha birçok ürünün satışının yapıldığı Duty Free’lerden İsveç çikolatası satın almak isterseniz, 15 USD ile 60 USD arasında bir rakam ödemeniz gerekiyor.
Türk halkının en sevdiği çikolataları üreten  Toblerone ve Lindt gibi markalar da yine İsveç çikolata markaları arasında yer alıyor. Yukarıda gördüğünüz resim de, yine bir İsveç çikolata markasına ait. Birbirinden lezzetli çikolataların yer aldığı bu kutuyu, Duty Free’den 17 USD’ye  satın alabilirsiniz.
“Türk kahvesinin yanında ne gider?” diyorsanız, bu çikolatalardan kesinlikle denemenizi tavsiye ediyoruz. Ağızda dağılan, yumuşacık ve lezzetli çikolata tadı ile yerken kendinizden geçebilir ve bir anda tüm paketi bitirebilirsiniz. Her biri birbirinden lezzetli bu çikolataları, gece yarısı tutan tatlı krizlerine saklamayı da ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder