30 Temmuz 2013 Salı

Renkli Pantolon Modelleri 2013

2013 pantolon modası1 300x300 Renkli Pantolon Modelleri 2013
2013 yaz sezonunda, pantolon modasında renkli pantolonlar öne çıkıyor. Detaylarda gizli ince işlemeler, desenli pantolonlar ve üç boyutlu desenler, bu sezon pantolon modasını yansıtan detaylar. Sezonun en hit parçası ise renkli pantolonlar. Ofisten partiye her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz renkli pantolon modellerini, farklı kombinlerle farklı mekanlara uyarlayabilirsiniz.
mor pantolon modelleri 199x300 Renkli Pantolon Modelleri 2013
Mor renkli pantolonunuzu, puantiyeli bir bluz ve deri ayakkabılarınızla kombinleyerek, yeşil renkte çanta ve mavi renkli güneş gözlüklerinizle tamamlayarak plaj partisi için havalı bir kombin yaratabilirsiniz.
pembe pantolon modelleri 200x300 Renkli Pantolon Modelleri 2013
Pembe pantolonunuz varsa, alışverişe çıkarken giymek için doğru bir seçim. Baskılı ya da hayvan desenli t-shirt modelleri ile kombinleyeceğiniz pembe pantolon modelini, hasır espadril ve pembe çerçeveli güneş gözlükleri ile tamamlayın.
sarı pantolon modelleri 199x300 Renkli Pantolon Modelleri 2013
Sarı, bol pantolon modelleri bu sezonun hit parçaları arasında yer alıyor. Sarı pantolon modellerini brunch’a giderken tercih edebileceğinizi söylesek? Sıfır kollu jean gömlek ile kombinleyeceğiniz pantolonunuzu, dolgu topuklu deri ayakkabılar ve hasır şapka ile kombinleyin. Havalı bir görünüm elde etmek istiyorsanız, gömleğinizi göbeği açıkta bırakacak şekilde bağlayabilirsiniz. Bu tarz gömlekleri Koton, Mango,Bershka, Vero Moda ve Pull and Bear gibi mağazalarda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder