29 Temmuz 2013 Pazartesi

İkizler Kadınının Özellikleri Nelerdir?

20 Mayıs ile 20 Haziran tarihleri arasında doğan İkizler burcu kadını, becerikli, zeki ve yeniliklere açık bir kadındır. Paylaşmayı ve akıl vermeyi seven ikizler burcu kadını, burcunun özelliği olan değişken ruh halini taşır. Değişkenliğin yanı sıra, dedikodu yapmaya diğer burçlara oranla biraz daha fazla düşkün olan ikizler burcu kadını, karşısındakine cesaret vermeye bayılır.
ikizler burcu kadını özellikleri 300x193 İkizler Kadınının Özellikleri Nelerdir?
İkizler burcu kadınının anlaştığı burçlar arasında aslan erkeği ve terazi erkeği yer alır. Terazi erkeği ile aklına gelen her şeyi konuşabilen ikizler burcu kadını, yeniliklere de açıktır. Onunla politika ve popüler kültüre dair konuları konuşurken sıkılmazsınız. Zaten o lafları ve beden dilini öyle güzel kullanır ki, konuşurken ne dediğinden çok, ne kadar güzel söylediğine odaklanırsınız.
İkizler burcu kadını aslan burcu erkeği ile de iyi anlaşır. Tam bir liderlik burcu olan aslan burcu, yeniliklere açık olan ikizler burcu kadını ile iyi anlaşacaktır. Yüksek miktarda enerjiniz varsa, ikizler burcu kadını ile saatlerce eğlenmeniz mümkün. Yalnız olsa bile kendine eğlenecek bir şeyler bulabilir bir ikizler kadını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder