29 Temmuz 2013 Pazartesi

İddaa Nasıl Oynanır?

İddaa diğer adıyla “şans kuşu”
Biraz sonra anlatacaklarım dışında en önemlisi kupon hazırladığınızda şansınızın sizinle olması eğer değilse istediğimiz kadar hazırlık yapsak da tutmuyor.Örnek vermek gerekirse,geçtiğimiz günlerde 450 bin TL tutturan vatandaşın oynadığı kupona bakarsak aynı hafta Real Madrıd,
Barcelona, Fenerbahçe ve Galatasaray ilk yarılarını mağlup geçirecek ikinci yarı da maçı çevirecekti nitekim oldu.herkesin asla olmaz dediği şey oldu ve birisi iddaayı tutturdu.
iddaa nasıl oynanır 300x168 İddaa Nasıl Oynanır?
Şans faktörünü geride bıraktıktan sonra,temel olarak bakmamız gereken şey oynayacağımız takımın son 5 maçını incelemektir. Son 5 maçını inceledikten sonra rakip takımla daha önceki senelerde oynamış olduğu maçları da incelersek az çok fikir sahibi olunabilir.daha sonraki adımda ise  oynayacağımız takımın o haftaki durumu ve kilit oyuncuların form durumu,sakatlık gibi olaylarını çok iyi takip etmek gerekir.takım ile ilgili medyadaki haberler de çok önem taşır aslında.mesela bir takımın oyuncuları o hafta maaşlarını alamaması,hocanın istifayı düşünmesi,seyircisiz maçın oynanması ve bunun gibi birçok faktör göz önünde bulunulmalıdır.
Bunun dışında yazarlardan da yardım alabiliriz.güvendiğiniz veya yazdıkları aklınıza yatan bir  yazarı takibe alırsanız daima karlı çıkarsınız. Unutmayın onlar bu işi meslek olarak yapıyor siz zevk için. Gazete ekleri ve internetten daima olarak takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder