21 Temmuz 2013 Pazar

En Tasarruflu Klima Hangisi?

Normal klimadan çok daha az enerji harcayan ve enerji tasarrufu yapan A enerji sınıfı klima ve elektrikli ev aletleri sayesinde, hem yeşilin korunmasına yardımcı olacak hem de elektrik faturanızdan tasarruf edeceksiniz.
en tasarruflu klima En Tasarruflu Klima Hangisi?
Özellikle yaz sıcaklarının dayanılmaz olduğu günlerde, serinlemenin en kolay yolu olan klimalar, kimi zaman ay sonunda, fatura geldiğinde cebinizi yakabilir. Ancak son yıllarda üretilen elektrik tasarruflu klimalar sayesinde, faturalardan korkmanıza gerek kalmayacak. Doğa dostu A enerji sınıfındaki klimalar, bu alanda oldukça tasarruflu ve kaliteli klimalardır.
Klima denildiğinde ilk akla gelen markalardan birisi olan Bosch, bizleri en tasarruflu klima ile tanıştırıyor. A+ enerji tasarrufu sağlayan klimalara oranla %35 daha fazla tasarruf sağlayan Bosch SlimLine Inverter klima, ince tasarımlarıyla hem yerden hem de enerjiden tasarruf sağlar.
Sadece 15 cm derinliği ile standart klimalara oranla çok daha ince bir tasarıma sahip olan Bosch SlimLine Inverter klima, estetik görünümü ile de dostunuz olacak. Bu klima sayesinde, boğucu sıcakları bahar serinliğinde geçireceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder