29 Temmuz 2013 Pazartesi

Evde Nasıl Dondurma Yapılır?

Yazın en bunaltıcı ve hararetli anlarda, serinlemenin en kolay ve en keyifli yolu, kuşkusuz dondurmadır. Tatlı ihtiyacınızı gidermek için tatlı çeşitleri arasında hem en hafif, hem de en besleyici tatlı olan dondurma; yapılan araştırmalara göre, aynı miktardaki süte oranla çok daha fazla vitamin ve mineral içeriyor. Kalori hesabı yapanlar için de en doğru seçim, dondurma olacaktır.
tefal dondurmacım fiyatı 300x224 Evde Nasıl Dondurma Yapılır?
Dondurmayı dışarıdan satın almak ya da pakette satılan ve kalori değeri gittikçe yükselen dondurmaları tercih etmek yerine, dondurmanızı evinizde kendiniz yapabilirsiniz. Dondurma yemenin en sağlıklı yolu, evde hazırlanmış dondurmadan geçiyor. Tefal, her şeye olduğu gibi buraya da el atıyor. Akıllı kadınlar için ürettiği yeni Dondurmacım ile, evinizde birbirinden lezzetli dondurmalar hazırlayabilirsiniz.
Dışarıdan alınan dondurmaların içinde hangi katkı maddeleri olduğunu bilmediğimizden, ne yediğimizi de tam olarak bilemeyiz. Tefal Dondurmacım ile hazırlayacağınız dondurmaları, gönül rahatlığı ile yiyebilir ve misafirlerinize de gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. Merak edenler için; Tefal Dondurmacım’ın fiyatı 199,90 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder