30 Temmuz 2013 Salı

Vatan Şaşmaz

Vatan Şaşmaz kim,
Vatan Şaşmaz nereli,
Vatan Şaşmaz kaç yaşında,
Bu yazımızda Vatan Şaşmaz hayatı hakkında bilgiler derledik siz kullanıcılarımız için. Vatan Şaşmaz kimdir, biyografisi, kaç yaşında ve nerelidir?
8 Ocak 1974 İstanbul doğumlu olan Vatan Şaşmaz, Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona bu ismi vermiş.
“Ben biraz milliyetçiyimdir, bu nedenle oğluma bu ismi uygun gördüm. Aslında ismi ‘Vatansever’, ama artık hepimiz ona ‘Vatan’ diyoruz.
Vatan Şaşmaz Vatan Şaşmaz
Oynadığı Filmer
2006 – Aynı Çatı Altında
2005 – Belalı Baldız : Konuk Oyuncu
2005 – Çılgın Yuva : Ati
2004 – Avrupa Yakası : Konuk Oyuncu
2002 – Çocuklar Duymasın : Engin

1 yorum:

  1. WİKİPEDİA’YA NASIL GİRİLİR? VİKİPEDİ ERİŞME – 2018
    Vikipedi ya da orijinal ismiyle Wikipedia; kar amacı gütmeyen kullanıcıları tarafından hazırlanan birçok dilde hizmet veren dünyanın en büyük internet ansiklopedisi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde ülkemiz tarafından erişim engeli konuldu. Kapatılması birçok spekülasyon ve dedikodulara neden oldu. Ülkemiz yöneticileri tarafından yapılan açıklamalara göre ülkemizi terör örgütleriyle ilişkili gösteren yardım edildiğini iddia eden içeriklerin tespit edildiğini, bu içeriklerin ülke mahkemelerince kaldırılması talebinde bulunduğunu fakat Vikipedi yöneticilerinin bu içeriklerin kendileri tarafından oluşturulmadığı, bu ansiklopedi sitesinin özgür olduğu gibi açıklamalar ile içerikleri kaldırmayacaklarını açıklamaları sonucu ülkemizde BTK tarafından Wikipedia’ya erişim engeli konuldu. Konulan bu erişim engelinden sonra artık ülkemizde internet kullanıcıları tarafından siteye direk olarak erişim imkanı yok.
    https://www.teknodirek.com/wikipediaya-nasil-girilir-vikipedi-erisme-2018/

    YanıtlaSil