29 Temmuz 2013 Pazartesi

Skype Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?

Bir dönem fırtına gibi esen MSN Messenger çılgınlığının sona ermesi ile hayatımıza hızlı bir giriş yapan Skype, son günlerde en popüler zamanlarını yaşıyor. Ücretsiz görüntülü konuşma gibi olanakları ile birçok kişi tarafından kullanılan Skype, artık önemli bir iletişim aracı olarak da biliniyor. Arkadaşlarınızla ya da müşterilerinizle online olarak iletişim kurabilmenin en iyi ve en kolay yollarından birisi olan Skype hakkında merak edilen sorulardan biri de “Skype’ta bir kişiyi nasıl engellerim?” oluyor.
skype kişi engelleme 300x168 Skype Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?

Skype kişi engelleme için 2 farklı yolu kullanabilirsiniz. Eğer engellemek istediğiniz kişi Skype kullanıyorsa KİŞİLER bölümünden o kişinin adını sağ tıkladıktan sonra, “Bu Kişiyi Engelle” sekmesini tıkayın. Artık o kişi siz istemediğiniz sürece sizin çevrimiçi olduğunuzu göremeyecek.
Ancak “Bu kişiyi engelle” butonu, sizin de fark ettiğiniz gibi Skype listenizde yer alan herkes için geçerli olmuyor. Bunun nedeni, kişinin Skype yüklememiş olmasıdır. Bunu anlamak için kişi ile konuşma penceresi açtığınızda MESSENGER VASITASIYLA yazar.
Eğer bu şekilde bağlanmış bir kişiyi silmek istiyorsanız, mail adresinize giderek KİŞİLER sekmesine gelin. Daha sonra açılan sayfada yukarıda Yeni, Yönet, Düzenle, Sil, Sık Görüşülenlere Ekle ve … yer alacak. …’ yi tıklayarak Engelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder