29 Temmuz 2013 Pazartesi

En İyi Kore Dizisi Hangisi?

Kore’nin gelmiş geçmiş en iyi dizileri arasında gösterilen Boys Over Flowers dizisi, televizyonda yayınlandığı süre boyunca çok izlenmişti. Yalnızca Kore’de değil, tüm dünyada ve Türkiye’de de sevilerek takip edilen dizi, zenginlerin okuduğu bir okulda okuma mücadelesi veren bir genç kız ile okulun en şımarık çocuğunun aşk hikayesini konu alıyor. Kore’nin en sevilen erkek oyuncularından biri Lee Min Ho’nun başrolünde yer aldığı Boys Over Flowers, 5 0cak 2009 ile 31 Mart 2009 tarihleri arasında yayınlandı.
boys over flowers dizisi 300x235 En İyi Kore Dizisi Hangisi?
Türkiye’deki dizilerin aksine 45-50 dakikalık bölümler ve 20 bölümlük seriler halinde yayınlanan Kore dizileri arasında oldukça popüler olan ve unutulmazlar arasında yer alan Boys Over Flowers, Amerika’nın Gossip Girl dizisi ile de benzerlik gösteriyor. F4 grubu ile başa çıkmaya çalışan sıradan bir kızın hikayesini izlerken çok eğleneceksiniz.
Ancak bu dizide aşklar çok daha masum bir şekilde konu alınmış. Türk dizilerinde konular sarpa sarana kadar işlemeye devam ederken, Kore dizilerinde böyle bir durum söz konusu olmuyor çünkü diziler 3-4 ay sürüyor. Boys Over Flowers dizisini izlemek isterseniz Kore Dizileri yayınlayan dizi sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder