30 Temmuz 2013 Salı

Seçkin Özdemir Kimdir?

Şu sıralar Bir Aşk Hikayesi dizisiyle gönlümüzde taht kuran Seçkin Özdemir, namı diğer Korkut Ali, çok güzel bakan gözleri ve yakışıklılığı ile de tanınan ünlü oyuncu, daha önce Al Yazmalım isimli televizyon projesinde de yer almıştı.
Ağustos ayında dünyaya gelen yakışıklı oyuncunun burcu Başak. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özdemir, oyunculuktaki başarısını Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aldığı eğitime borçlu olduğunu söylüyor. Number 1 Tv’de başlayan kariyeri, oyunculuğa sıçrayarak devam etti.
korkut ali resimleri 267x300 Seçkin Özdemir Kimdir?
Bir Aşk Hikayesi ile kariyerinde zirve yapan yakışıklı oyuncu, dizide Korkut Ali’yi öyle gerçekçi canlandırıyor ki, bakışları ile sanki karşısındakini çözecekmiş gibi duruyor. Gayet romantik ve kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilen bir erkeği canlandıran Seçkin Özdemir, gerçek hayatta o kadar romantik olmadığını da vurguluyor.
Ona göre oyunculuk, hayatında rutinden kaçmanın en güzel yanı. Çok fazla değişkenlik ve heyecan sunan oyunculuğun, onun için en iyi meslek olduğunu düşünüyor. Sürekli başka insan olma fikri, Seçkin Özdemir için her zaman hayalini kurduğu bir şeymiş.
  • En güzel yaptığı yemek: domates soslu makarna 
  • En sevdiği aksesuar: küpe
  • En sevdiği parfüm: Yves Saint Lauren L’Homme Libre
  • Tuttuğu takım: Galatasaray
  • Kız arkadaşı: Yok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder