30 Temmuz 2013 Salı

Avea Günlük Her Yöne Paketi

Avea Her Yöne Paketleri,
Avea her yöne avantajlı paketleri,
Avea Günlük Her Yöne Paketi hakkında bilgi,

Bu yazımızda AVEA’nın kullanıcılarına sunduğu Günlük Her yöne paketi hakkında bilgi paylaşımında bulunacağız.
Avea Günlük Her Yöne Paketi ile Kafanız da cebiniz de rahat olsun, artık günlük her yöne tüm konuşma ihtiyacınızı kolayca karşılayabileceksiniz.
Avea Günlük Her Yöne 60 dakika paketini sadece 2 TL’ye almak için hemen HERYONE yazıp 2460′a mesaj gönderin, gün boyu rahatça konuşun.
Avea Günlük Her Yöne Paketi Detayları
Faturasız Avea Çalışan Tarifesi, Faturasız Avea Çalışan Aile Tarifesi, Faturasız Standart Tarife ve Kontör Ofiste Tarifesi haricindeki bireysel faturasız tarifelerde bulunan abonelerin faydalanabilecekleri Avea Günlük Her Yöne Paketi 2 TL karşılığında sunulacaktır.
Avea Günlük Her Yöne Paketi abonelerin günlük kullanabilecekleri yurt içi her yöne 60 dakika içermektedir.
Müşterilerin, günlük yurt içi her yöne 60 dakika konuşma paketinden faydalanabilmek için HERYONE yazıp 2460′a kısa mesaj göndermeleri gerekecektir.
Avea Günlük Her Yöne Paketlerde sunulan dakikalar o gün içinde 22:00′a kadar kayıt olan aboneler için 23:59′a kadar, 22:00 sonrasında kayıt olanlar için ise ertesi gün 23:59′a kadar geçerli olacaktır.
Avea Günlük Her Yöne Paket kapsamındaki dakikaların kalan kullanım miktarları KALAN HERYONE yazıp 2460′a ücretsiz SMS göndererek sorgulanabilecektir.
Avea Günlük Her Yöne Paket kullanım süresi sona erdiğinde kalan dakikalar bir sonraki güne devretmeyip silinecektir.
Müşteriler Avea Günlük Her Yöne paketlerden gün içinde bir kez faydalanabilecek, aynı gün içinde ikinci bir paketi satın alamayacaktır.
Avea Günlük Her Yöne Paket otomatik olarak yenilenmeyecek, aboneler dilerlerse bir sonraki gün yeniden kayıt olarak paketi satın alabileceklerdir.
Faturasız müşterilerimin Avea Günlük Her Yöne Paketi satın alabilmesi için hattında en az 2,5 TL bakiyesi olmalıdır.
Avea Günlük Her Yöne Paket kapsamındaki dakikalar devredilemeyecek ve transfer edilemeyecektir.
Avea Günlük Her Yöne Paket aboneliği başarılı bir şekilde tamamlandığında ve paket kapsamındaki dakikalar tüketildiğinde abonelere Avea tarafından bilgi mesajı gönderilecektir.
Ücretsiz dakikalar yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numaraları yönlerine yapılan görüşmelerde geçerli olmayacaktır.
Günlük konuşma paketlerinden faydalanan aboneler aynı anda başka paketlerden faydalanabileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder