30 Temmuz 2013 Salı

Oğlak Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

22 Aralık ile 20 Ocak tarihleri arasında dünyaya gelen oğlak burcu, burçlar dünyasında en inatçı burçtur. Hele kadını daha da inatçıdır bu burcun. Keçi inadı var demek de doğru olacaktır. Ancak bir o kadar  da hırslı, düzenli ve programlıdır oğlak burcu kadını. Bir sene sonrasını programlayan bir kadın gördüğünüzde onun oğlak burcu olduğunu anlayabilirsiniz.
oğlak burcu kadını özellikleri 300x199 Oğlak Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?
Oğlak burcu, dışarıdan cool, soğuk gibi görünse de, içinde sıcacık, samimi ve naif biri vardır. Bunu bildiğindendir dışındaki kabuk. Ancak o kabuk sert değildir, eğer aşmasını bilirseniz, sizi dünyanın en mutlu erkeği yapabilir oğlak kadını.
Oğlak burcu kadını, hayatta bir kez aşık olunacağına inanır. Bu nedenle kimi zaman takıntılı bir ruh hali ile etrafındakileri bezdirebilir. Ancak kafasına koyduğunu da yapmasını bilir. Sorumluluklarının farkındadır ve para kazanmak önemlidir. Zengin bir hayat sürmek ister oğlak burcu kadını. Ancak bunu zengin bir erkekle evlenerek değil, kendi dişini tırnağına takarak elde etmek ister. Bundan dolayı da çok çalışır. Hatta hayatı çalışmakla geçerken evliliği biraz kaçırabilir. Aman dikkat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder