30 Temmuz 2013 Salı

Havuç Suyunun Faydaları?

Havuç, doğanın verdiği mucizelerden biridir. Sağlık için faydaları saymakla bitmeyen havuç, özellikle unutkanlık problemi yaşayanların hafızalarını güçlendirmek için kullanabilecekleri en etkili ilaçtır; üstelik doğaldır. Havucu katı olarak tüketmek kimileri için pek hoş bir tat bırakmayabilir. Bu nedenle havuç suyunu da tercih edebilirsiniz. Havuç suyunun birçok faydası vardır.
havuç suyunun faydaları 300x199 Havuç Suyunun Faydaları?
Günümüzde hepimiz, bilgisayar başında saatler harcayabiliyoruz. Bunun için göz sağlığımızı korumamız gerekiyor. Göz sağlığınızı korumak için çeşitli önlemler alırken, havuç suyu tüketimine başlamayı da ihmal etmeyin. Günde en az 1 bardak havuç suyu tüketerek, gözlerinizin bozulmasını engelleyebilirsiniz.
Havuç, bronzlaşmak için en çok tercih edilen ürünlerin de başında gelir. Kakao yağı ile birlikte yaz aylarında tüketimi artan havuç yağı, cildinizin kısa sürede ve oldukça güzel bir şekilde bronzlaşmasını sağlar. Ancak bu bronzluk tatilden döndüğünüzde kısa sürede beyazlamaya başlar. Bronzluğunuzu mümkün olduğunca uzun süre korumak istiyorsanız, dışarıdan havuç yağı ile cildinizi nemlendirirken, içeriden de havuç suyu içerek destek verebilirsiniz. İçerdiği vitaminler ile cildinizin daha güzel bir şekilde bronzlaşmasını da sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder