29 Temmuz 2013 Pazartesi

Yay Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

23 Kasım ile 21 Aralık tarihleri arasında dünyaya gelen Yay burcu kadını, burçlar dünyasında en iyimser burcun  kadını olarak bilinir. Maceracı ruhu sayesinde bağımsızlığına oldukça düşkün olan yay burcu kadını, aynı zamanda kararsızlığı ile de bilinmektedir. Yay burcu kadınının birçok iyi özelliğinin yanı sıra, patavatsızlık ve tedirginlik gibi kötü yönleri de bulunmaktadır.
yay burcu kadını özellikleri 245x300 Yay Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?
Genellikle mutlu bir ruh hali içerisinde olan yay burcu kadını, partiler ve eğlencelerden çok hoşlanır. Bu nedenle ünlüler dünyasında birçok yay burcu kadını ile karşılaşabilirsiniz. Erkeklerin en beğendiği kadınlardan birisi olan Taylor Swift yay burcuna mensup bir bayandır. Burçlar dünyasında duygusal anlamda koç ve ikizler burçları ile çok iyi anlaşan yay burcu kadını için bu iki burcun erkeği birer nimettir.
Yay burcu kadını koç burcu erkeği uyumu oldukça iyidir. Maceracı ruhları sayesinde sürekli yenilik peşinde olan bu çift, birlikte çok iyi anlaşacaktır. Yay burcu kadını ikizler burcu erkeği uyumuna gelince, ağzı laf yapan ikizler burcu erkeği, yay burcu kadınını kolayca tavlayacaktır. Ancak yeniliklere açık olan yay burcu kadınını elde tutmak için, sürekli kendinizi geliştirmenizde yarar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder