30 Temmuz 2013 Salı

Pembenin Yirmi Tonu

Pembe, aslında ne kadar da hayatımızın içinde olan bir renk. Doğacak çocuğun cinsiyeti belli olduğu anda bu renk giriyor aslında hayatına. Küçük bir kız çocuğu iken hepinizin pembe elbisesi, pembe ayakkabıları, pembe yatak örtüsü, pembe çantası ve pembe duvarları olmuştur. Büyüdükçe her ne kadar farklı renklere yönelmeye başlasak da, pembe sevdamız asla bitmiyor. Pembe, bir bluz, bir pantolon ya da bir etek ile her zaman hayatımızın bir yerinde duruyor.
Pembe, aslında birçok farklı noktada gün içinde bize gülümsüyor. Evde, sokakta, duvarda, iş yerinde, çantanın içinde bir yerlerde sürekli pembe renkli obje ve nesnelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle şu sıcak yaz günlerinde, bronz ten ile en uyumlu bikini renklerinin başında yine pembe geliyor. Bu sezon pembe güneş gözlükleri de oldukça revaçta.
Hele ki neon pembenin moda olduğu 2013 yaz sezonunda. Sandaletler, bikiniler, bileklikler, çantalar, şapkalar, telefon kapları, her şey pembe bu yaz. Abiye Elbiselerde de yine en çok tercih edilen renk pembe oluyor. Bakalım pembe nerelerde karşımıza çıkıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder