30 Temmuz 2013 Salı

En Çok Hangi Ünlü Kazanıyor?

Televizyon dünyasının ünlüleri, kimimizin ömrünce çalışsa da elde edemeyeceği, hatta hayal bile edemeyeceği kadar yüksek rakamlar kazanıyor. Son dönemde, dizilerde oyuncular bölüm başında 70.000-80.000 TL gibi ciddi rakamlar elde ediyorlar. Peki, hangi başrol oyuncusu ne kadar kazanıyor?
Aşk-ı Memnu dizisi ile kariyerinde zirve yapan Kıvanç Tatlıtuğ, genç kızların da sevgilisi. Dizide bölüm başına 40.000 TL kazanan yakışıklı oyuncu, dizi bittikten sonra rakamı daha da arttırdı. Bir sonraki dizisi Kuzey Güney’de bölüm başına 60.000 TL alan Tatlıtuğ’un yeni projesinde ne kadar alacağı ise merak konusu.
en çok hangi ünlü kazanıyor 300x192 En Çok Hangi Ünlü Kazanıyor?
Televizyon dünyasının çok kazanan ünlülerinden biri de yine aynı dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşlığını üstlenen Beren Saat oluyor. Dizideki performansı ile kendini tüm Türkiye’ye kanıtlayan güzel yıldız, ayrıca güzelliği ile de hem bayanlar hem de beylerin dikkatini çekiyor. Şu sıralar sezon finali yapan İntikam dizisinde rol olan güzel oyuncunun bölüm başına 60.000 TL kazandığı iddia ediliyor.
Genç kızların başka bir sevgilisi de Kenan İmirzalioğlu. Ezel dizisi ile şöhret basamaklarını daha hızlı tırmanmaya başlayan yakışıklı oyuncu, reklam filmlerinden bile oldukça yüksek rakamlar kazanıyor. Yeni sezonda yeni bir projede rol alması beklenen ünlü oyuncunun bölüm başına 75.000 TL alması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder