29 Temmuz 2013 Pazartesi

İstanbul’un En İyi Oteli Hangisi?

Tatil için güneye gidemeyenler ya da yurt dışına çıkamayanlardansanız, üzülmeyin. Tatil ayağınıza geliyor. Dünyanın en iyi otel zincirlerinden biri olan Shangri-La’nın İstanbul’daki oteli, tatile çıkmak için saatlerce yol gitmek istemeyenlere hitap ediyor. Şehir içinde en güzel tatili yaşayabileceğiniz Shangri-La Bosphorus İstanbul, şehrin sahil şeridinde odaları denize en yakın otel olma özelliğini taşıyor.
Kapalı, açık yüzme havuzları ve sağlık kulüpleri ile tatil yaparken kendinizi şımartabilirsiniz. Ayrıca Chi The Spa’da geleneksel Uzakdoğu felsefesi ile harmanlanan Türk kültürünün kombine edildiği keyifli bir masaj yaptırabilirsiniz.
Shangri La Bosphorus İstanbul 300x199 İstanbulun En İyi Oteli Hangisi?
Otelin mutfağına gelince, Dünya mutfağından birçok farklı lezzeti burada bulabilirsiniz. Çin mutfağının en gerçek ve en lezzetli hali ile tanışmak isterseniz, otelin içinde Shang Palace’a mutlaka gitmelisiniz. Çin mutfağının yanı sıra Asya, Akdeniz ve Türk mutfağından muhteşem lezzetler sunan Shangri-La Bosphorus İstanbul’da aradığınız her şeyi, şehrin merkezinde bulacaksınız.
Asya kültürünün zarif dokunuşlarını yansıtan otel, lüksün İstanbul’daki en yeni adresi. Bodrum, Antalya, Belek’teki en lüks otelleri aratmayan konforu ile tatili İstanbul’un göbeğinde yaşayabilirsiniz. Tarihi yarımadaya hakim manzarası ile, burası kesinlikle görülmeye değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder