31 Temmuz 2013 Çarşamba

Sivilceler İçin En İyi Maske

Sivilceler, genellikle yağlı ciltlerde görülen bir cilt problemidir. Siyah noktalarla birlikte yağlı ciltlerin başını derde sokan sivilceler, özellikle iz bıraktığında tedavisi için uzun bir süreç gerektirebilir. Sivilcelerden kurtulmak ya da korunmak için çeşitli kremler sürebilir ya da tedavi yöntemlerinden yararlanabilirsiniz.
bal ve tarçın maskesi 200x300 Sivilceler İçin En İyi Maske
Aktif sivilceler ve sivilce izlerinden kurtulmak için tercih edebileceğiniz diğer bir yöntem ise maskelerdir. Evdeki malzemelerle hazırlayabileceğiniz doğal maske tarifleri ile, hem cildinizi yağdan arındırabilir, hem de sivilcesiz bir cilde kavuşabilirsiniz. Yağlı, karma ve kuru, kısacası tüm cilt tipleri için uygun olan bu sivilce maskesi, düzenli uygulamada sadece birkaç ayda pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayacak. Bu maske ile birlikte, sivilcelerle birlikte siyah noktalardan da kurtulabilirsiniz.
Maske Tarifi 
  • 1 tatlı kaşığı bal 
  • 1 çay kaşığı tarçın
Bal ve tarçın ile hazırlayacağınız bu maskeyi, yağlı bir cildiniz varsa her akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. Gece boyunca cildinizde kalması tavsiye edilen bal ve tarçın maskesi, oldukça etkilidir. Ancak bal, şeker içerdiğinden ciltte tüylenmeye neden olabilir. Eğer yüzünüzde tüylenme probleminiz varsa, maskeyi haftada 2-3 kez uygulamanız yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder