30 Temmuz 2013 Salı

Bronz Makyaj Nasıl Yapılır?

Günümüzde artık güneşin zararlı ışınlarının yol açabileceği tehlikeleri bilmeyen yok. Hem artık güneşin altında saatlerce yatmak değil, güneşten köşe bucak kaçmak moda. Bakmayın siz Çağla Şikel ile Eda Taşpınar’a; dünyaca ünlü yıldızlar artık yaz-kış beyaz teni tercih ediyor. Ancak illa da beyaz ten sevdalısı olmanız gerekmiyor, güneşe çıkmadan da pekala bronz görünebilirsiniz. Şu sıcak yaz günlerinde ya da yaz akşamlarında bronz görünmek istiyorsanız, birkaç makyaj malzemesi ile işiniz hallolacak.
bronz makyaj nasıl yapılır 300x160 Bronz Makyaj Nasıl Yapılır?
Bu konuda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, yalnızca yüzünüze makyaj yaptığınızda vücudunuzun geri kalan kısmının beyaz kalmaması gerektiğidir. Bu nedenle, geçici bronzluk veren vücut spreylerinden kullanmayı da ihmal etmeyin.
Gelelim makyaja… Bronz bir allık ve cilt tonunuzdan 1-2 ton koyu bir fondötene ihtiyacınız olacak. Fondöten satın alırken, ürünün cilt tonunuzdan 1-2 tondan daha fazla koyu olmamasına özen gösterin. Aksi halde komik bir görünüm ortaya çıkabilir. İlk olarak fondöteni cildinize iyice yedirdikten sonra, pudra yardımı ile fondöteni cildinize sabitleyin. Daha sonra bronz allık yardımı ile yukarıdan aşağıya yanaklarınızı bronzlaştırın. Bir miktar alın, burun ve çene bölgelerine de uygulamayı ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder