29 Temmuz 2013 Pazartesi

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

21 Nisan ile 21 Mayıs tarihleri arasında dünyaya gelen boğa burcu kadını, sadakati ile tanınır. Sevdiklerine karşı son derece sadık olan bu kadınlar, aynı zamanda sorunları çözme konusunda da oldukça başarılıdır. Ancak bunun yanında kimi zaman bir Oğlak kadını kadar inatçı davranıp çevresindekileri çıldırtabilir. Hiç bir şeyi kafaya takmadan doyasıya yaşamayı seven boğa burcu kadını için en uyumlu partnerler başak burcu erkeği ve oğlak burcu erkeği olacaktır.
boğa burcu kadını 300x150 Boğa Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?
Boğa burcunu 2013 yılının kalan çeyreğinde güzel günler bekliyor. Arkadaşlıkları güçlenecek, çevresi ile daha samimi olduğu günler geçirecek. Yazın şu kalan günlerinde ise bitmeyen enerjisi dikkat çekecek.
Boğa burcu kadını ve başak burcu erkeği uyumu oldukça iyi olabilir. Bu erkeğin ılımlı ve sakin tavırları sayesinde dengeli ve huzurlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Aranızda oluşan müthiş kimya ile aradığınız aşkı bulduğunuzdan emin olabilirsiniz.
Boğa burcu kadını ve oğlak burcu erkeği birlikteli oldukça uyumlu olacaktır. Oğlak burcu erkeğinin pozitif tavırları, ağırbaşlı ve eğlenceli oluşu, boğa burcu kadınını etkilemeye yetecektir. Birliktelikleri uzun ömürlü olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder