19 Ağustos 2013 Pazartesi

Selülitlerden Kurtulmanın Yolları

Bayanların korkulu rüyası selülitler, özellikle bikini ve mayo dönemi olan yaz günlerinde en çok kafaya takılan konulardan birisi oluyor. Güzelliğinize gölge düşüren ve bikini giyerken tereddüt etmenize neden olan selülit, portakal kabuğu görünümü ile vücutta pek hoş olmayan bir görünüme neden olur. Selülit, genetik ya da çevresel faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Hareketsizlik ve kan dolaşımı problemlerine bağlı olarak kadınlarda, erkeklere oranla daha sık görülen selülit için onlarca krem ve operasyonlar sunulsa da, en güzel, doğal yöntemler ile selülitlerden kurtulmak olacaktır.
selulite kesin cozum 300x260 Selülitlerden Kurtulmanın Yolları
Selilütlerden kurtulmanın doğal yolu denildiğinde, aklımıza ilk olarak kan dolaşımını normale döndürecek bir işlem gelmeli. Bu da, banyo sırasında vücuda kese yapmaktan başka bir şey olamaz. At kılı fırçası ile yapacağınız kese sayesinde, selülitlere kısa sürede tamamen veda edeceksiniz.
At kılı fırçasını aktarlarda, doğal ürünler satan marketlerde ve bazı eczanelerde bulabilirsiniz. Hareketsizliğe bağlı olarak bacaklarda, kollarda, göbekte beliren selülitlerin çözümü, banyo sırasında düzenli olarak at kılı fırçası ile kese yapmaktan geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder