19 Ağustos 2013 Pazartesi

Nişan Öncesi Makyajı

Doğru bir nişan makyajı yapmanın en önemli adımı fondötenle başlar. Ten rengi, elbise rengi ve cilt tipine göre fondöten seçilmelidir. Doğru fırça ya da süngerle de bunun uygulaması doğru bir şekilde yapılmalıdır.
Image0000114 Nişan Öncesi Makyajı
İkinci önemli nokta ise göz makyajıdır. Seksi görünmek için koyu, masum ve bebeksi bir görüntü için ise yumuşak, somon, şeftali renklerinde makyaj yapılmalıdır. Akmayan rimel ve kalemler tercih edilmelidir. Duygusal zamanlar olacaktır ve ağlama durumları söz konusu olabilir.
Kaşlarınızın boyanması durumuna ise kaşlarınız eğer seyrekse girmelisiniz. İhtiyaç varsa kaş rimeli ya da kaş farı da kullanabilirsiniz. Allığınız yanaklarınıza uygun olmalıdır. Daha yanaklı görünmek isterseniz önce yanağın aşağısını derinleştirmeli, sonrasında da geçişken bir renk tonuyla yanak yapabilirsiniz. Gülümseyerek çıkık yerlere renk katabilirsiniz. Dudaklarda mor renk moda olsa da tavsiyemiz bu renkten uzak durmanız yönünde olacaktır. Açık bir ruj rengi seçilmelidir. Ve bu yazımızı okuduktan sonra da kalıcı bir makyajın tadı çıkartılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder