22 Ağustos 2013 Perşembe

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Makyaj artistlerinin en çok tercih ettiği göz makyajlarından birisi olan dumanlı göz makyajı, asla eskimeyecek göz makyaj trendlerinin başında geliyor. Gözleri ön plana çıkarmak istediğinizde tercih edebileceğiniz bu göz makyajını yaparken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar da yok değil.

Gecenin ilerleyen saatlerinde göz kapağında birikmiş far görüntüsü kadar itici bir şey olamaz. Siyah far aynı zamanda dumanlı göz makyajının da temelini oluşturduğundan, seçtiğiniz farın kalitesinin ve sürüş tekniğinizin bu noktada büyük önemi var. Göz kapağınıza siyah gibi belirgin bir renk sürmeden önce, göz kapaklarınıza baz uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Böylece göz makyajınız uzun saatler boyunca aynı şekilde kalacak. Hem tazelemenize gerek kalmayacak hem de gözde istenmeyen görünümlere neden olmayacak.
Hafif ışıltılı bir göz farı, bu konuda size yardımcı olacak. Göz kapaklarınıza uyguladığınızda, istediğiniz şekli elde etmeniz konusunda size büyük oranda yardımcı olacak. Göz farınızı sulu boya gibi uygulayarak da dumanlı göz makyajı elde edebilirsiniz. Bunun için far fırçanızı ıslatıp, göz farınızı sulu boya şeklinde uygulamanız yeterli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder