19 Ağustos 2013 Pazartesi

Trabzonspor Altyapı Seçmeleri 2013-2014 Yılı Ne Zaman Yapılacak?

Trabzonspor Altyapı Seçmeleri Başvuru Formu,
Trabzonspor Altyapı Seçmeleri Başvuru Şartları,
TS Altyapı Seçmeleri Ne Zaman Başlıyor 2013-2014,
Boşuna dememişler ya topçu olacaksın, yada popçu. Ülkemiz de futbolcuların aldığı maaşlar ve yaşadıkları hayat bir çok insanın hayallerini süslüyor. Ülkemizde genelde altyapı ya son zamanlarda önem verilmeye başladı. Avrupa takımları altyapıdan yetişen gençlere daha çok önem veriyor. Dediğimiz gibi ülkemizde son zamanlarda altyapıya önem verilmeye başladı. Trabzon Spor Kulübü’de Türkiye’nin bir çok ilinde altyapı seçmeleri yapmaya başladı.
Sizde oynadığınız futbola güveniyorsanız Trabzonspor altyapısının seçmelerine katılabilir ve ileride büyük bir futbolcu olabilirsiniz.
Trabzonspor Altyapı Seçmeleri Trabzonspor Altyapı Seçmeleri 2013 2014 Yılı Ne Zaman Yapılacak?

Trabzonspor Altyapı Seçmeleri 2013-2014 Yılı Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular şahsen (Haluk Ulusoy Tesisleri) , mail yoluyla (feryat@trabzonspor.org.tr)ve fax olarak 0462-323 01 07 ye yapılacaktır.
Sporcu Başvuru Formuna lisanslı olup olmadığını, lisanslı ise kulübünü, oynadığı mevkisi ve alternatif mevkileri belirtmek zorundadır.
Sporcular nüfus cüzdanlarını yanında bulundurmalıdır.
Faaliyetlere sporcular kendi malzemeleriyle katılacaktır. Bu yüzden her sporcu kendi futbol ayakkabısı (suni çim saha için), şort, tişört, Tekmelik vb. getirmek zorundadır.
Seçme faaliyetleri aşağıdaki tablodaki yaş kategorilerine göre belirtilen saatlerde Trabzonspor Futbol Akademisi’nde (Haluk Ulusoy Tesisleri) toplanarak başlayacaktır.
İl dışından gelecek olan sporcuların ve ailelerin her türlü ihtiyaçları kendileri tarafından karşılanacaktır.
NOT : İl dışından seçmelere katılmak isteyen sporcular hazırladıkları belgeleri (462) 323 01 07 no.lu faksa gönderebilirler. Detaylı bilgi için (462) 3230108 no.lu numarayı arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder