22 Ağustos 2013 Perşembe

Saks Mavisi Elbise Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Gece davetlerinde, son yıllarda bayanların ilk renk tercihlerinden biri saks mavisi oluyor. Mini,  maxi, straplez, sırt dekolteli, elbisenin modeli ne olursa olsun, özellikle şu yaz günlerinde abiye elbise tercihinizi saks mavisinden yana kullanarak, modaya ayak uydurabilirsiniz. Yaz aylarında bronzlaşan teninizle harika bir uyum yakalayacak olan saks mavisi abiye, özellikle genç hanımlardan büyük ilgi görüyor. Yalnızca bizler değil, aynı zamanda kırmızı halıdaki ünlü güzeller de abiye tercihini saks mavisinden yana kullanıyor.Peki, saks mavisi elbise altına hangi renk ayakkabı giyilir?

Saks mavisi abiye modellerinden birini tercih edecekseniz, ayakkabı ve aksesuar tercihinizi siyah ve gümüş renklerden yana kullanabilirsiniz. Taşlı, gümüş ayakkabılar özellikle sezonun modası önü kısa arkası uzun elbiselerle tercih edebilirsiniz.
Siyah stilettolar, saks mavisi elbiselerle harika bir uyum yakalayacaktır. Ancak klasik renklerin yanı sıra daha trend bir tarz oluşturmak istiyorsanız, elbisenizin altına sezonun modası neon renkleri de tercih edebilirsiniz. Özellikle neon pembe, turuncu ve yeşil gibi renkler, bu sezon abiye elbiselerle kombinlenen ayakkabı ve aksesuar tercihlerinde sıkça karşımıza çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder