20 Ağustos 2013 Salı

Hanefi Avcı Kimdir?

Hanefi Avcı kim,
Hanefi Avcı nereli,
Hanefi Avcı kaç yaşında,
Bu makalemizde Hanefi Avcı hayatı hakkında bilgiler derledik siz kullanıcılarımız için. Bu sayfada Hanefi Avcı ile ilgili bütün bilgilere ve resimlerine ulaşabilirsiniz. Hanefi Avcı kimdir, biyografisi, kaç yaşında ve nerelidir?
Hanefi Avcı, 1956 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi.
Başkomiser olduğu dönem olan 1983′te ünlü altın kaçakçılığı dosyasını ortaya çıkaran polis. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkan Yardımcısı’yken Susurluk Komisyonu’na verdiği ifadelerle dikkat çekti.
Susurluk komisyonun’da, birçok siyasetçi,mafya babası,devlet görevlisi’nin adını zikreden Avcı, daha sonra bu beyanlarından ötürü çok kişi tarafından suçlandı.
Yaptığı açıklamalardan sonra birçok kişi tarafından suçlanan Avcı, 1997 yılında Genelkurmay Başkanlığı’nı dinleme skandalına adı karıştığı için önce başka bir göreve atandı, daha sonra açığa alındı.
Hanefi Avcı Hanefi Avcı
Avcı, açılan bir davada MİT Müsteşarlığının telefonlarını deşifre ettiği gerekçesiyle yargılandı ve tutuklandı. Kısa bir süre sonra serbest bırakılan Avcı, emniyetteki görevine mahkeme kararıyla geri döndü.
2006 yılında Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Kapıkule Gümrük Kapısı’nda çok sayıda memurun da katıldığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna imza attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder