21 Ağustos 2013 Çarşamba

Dr. Ender SARAÇ Kimdir?

Dr. Ender SARAÇ kim,
Dr. Ender SARAÇ nereli,
Dr. Ender SARAÇ kaç yaşında,
Bu yazımızda Dr. Ender SARAÇ hayatı hakkında bilgiler derledik siz kullanıcılarımız için. Dr. Ender SARAÇ kimdir, biyografisi, kaç yaşında ve nerelidir?
Dr. Ender SARAÇ, 1959 yılında İzmir Bornova’da dünyaya geldi. Ender SARAÇ, Bornova Anadolu lisesi ve ardından Ege Tıp Fakültesini bitirdi. Erzurum’un İspir ilçesinde Kırık Nahiyesi ve Civar köylerde mecburi hizmetini tamamladı. Askerliğini Çorlu’da Alay Tabibi olarak bitirdikten sonra İzmir’de aile hekimliği ihtisasını tamamladı.
Ayruveda üzerine 1990 yılında çalışmalara başlayan Ender SARAÇ İzmir’den İstanbul’a geldiği ilk yıllarda UNİFORM Sağlık ve Estetik merkezinde Nukhet Duru ile çalıştı. Sonrasında ise Türkiye’nin ilk Doğal Tıp Estetik Merkezi olarak 1994 yılında HAY SAĞLIK Merkezini kurdu. Ve aynı zamanda Türkiye’nin ilk Doğal Arınma Merkezi olarak Ulustaki Doğa Arınma Merkezi’nin de kurucularındandır.
Ve Doğal ve Sağlık yaşam üzerine yazılmış olan “Ayurveda” Kitabı Doğan yayıncılık tarafından basılmıştır. Kısa sürede büyük tirajlar elde ederek 14. baskıya ulaşmıştır. Türkiye’de sağlıklı yaşam konusunda insanlarımızı bilinçlendirmek amacı ile birçok Televizyon programı, Röportajlar, Seminer ve Konferanslarla yararlı bilgileri paylaşmıştır. 1994 yılında kurmuş olduğu Doğal Tıp Derneği’nin Genel Başkanlığını da yürüttü.
Dr. Ender SARAÇ Dr. Ender SARAÇ
Dr. Ender SARAÇ şuanda kendi kliniğinde görevine devam etmektedir. Şuanda birçok ünlü isimin koruyucu hekimliğini yapmakta ve hastalıklarının üstesinden gelebilmelerine yardımcı olabilmektedir.
Aynı zamanda Ayruveda eğitimi ve Aile Hekimliği ihtisası olan Dr. Ender SARAÇ ayrıca Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı Akapuntur sertifikası bulunmaktadır. 20 yılı aşkın bir süredir Vejetaryen olarak yaşamını sürdüren Ender SARAÇ yıllardır spritüel tekinlerin ileri aşamalarında uygulamaktadır.
Ender SARAÇ 2002 yılında 2. kitabını olan “Ayruveda Sağlıklı” isimli kitabı ile 21 baskı yaparak Türkiye’nin en çok satan kitapları arasına girdi. Ve Aynı sene Nisan ayında 4 hafta süre ile Türkiye’nin en çok satan kitabı oldu. Aynı zamanda Ender SARAÇ Türkiye’nin ilk diplomalı astrologlarından da olup Sağlık ve Astroloji alanında da ismini duyurmuş durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder