22 Ağustos 2013 Perşembe

Bandaj Elbise Modelleri

Fiziğine güvenen ve bu konuda iddialı olan bayanların tercihi bandaj elbiseler, kırmızı halıdaki ünlü güzellerin de tercihi oluyor.
Vücut kıvrımlarınızı ortaya çıkaran en iyi parçalardan biri olan bandaj elbiseler, özellikle genç bayanların sıkça tercih ettiği abiye modellerinin başında geliyor. Genellikle mini olarak karşımıza çıkan bandaj elbiseler, göğüs dekoltesi ya da sırt dekoltesi ile birlikte tercih ediliyor.
Mezuniyet partisi, düğün, doğum günü partisi, kokteyl ya da günlük hayatta tercih edebileceğiniz bandaj elbiseler, birbirinden güzel renk ve desen seçenekleri ile 2013 yaz sezonuna da damgasını vuruyor. 2013 yaz trendleri arasında yer alan neon renkler, abiye bandaj elbiselerde karşımıza çıkıyor. Turuncu, saks mavisi, neon pembe ya da yeşil tonlarında tercih edebileceğiniz neon renkli bandaj elbiseler, gecenin en dikkat çekici bayanı olmanızı sağlayacak.
İnce belinizi göstermek için bu elbiselerden daha doğru bir seçim olamaz. Özellikle stilettolarla kombinleyerek, daha dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu sezon genç hanımların vazgeçemediği abiye modellerinden biri olan bandaj elbiseler, 2013 yazlık elbise modelleri arasında da sıkça yer alıyor. Parti ve davetlerin yanı sıra günlük desen ve renklerle sokak modasına uyarlayabileceğiniz bu elbiseler, oldukça havalı görünmenizi sağlayacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder