21 Ağustos 2013 Çarşamba

Hakkı Hasan Yılmaz Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Resimleri

Hakkı Hasan Yılmaz kim,
Hakkı Hasan Yılmaz fotoğrafları,
Hakkı Hasan Yılmaz özgeçmişi,

Bu biyografi yazımız da Fenerbahçe Spor Kulübü CEO’su Hakkı Hasan Yılmaz hakkında bilgiler sizlerle paylaşacağız. Hakkı Hasan Yılmaz ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Hakkı Hasan Yılmaz kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Hakkı Hasan Yılmaz, 1957 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü okudu ve mezun oldu.
1988 de Satış Direktörü olarak görev yaptıktan sonra 1991 yılında temizlik ve kozmetik ürünlerinden sorumlu Lever ve Elida Kozmetik şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak atandı. Şirketlerin mükemmel performans gösterdikleri, Türkiye pazarına P&G gibi bir rakibin girmesine rağmen pazar payının ve kârlılığın katlandığı 3 yılın sonunda Unileverin Londra Genel Merkezi’nde aralarında Çin, Kore, Japonya, Vietnam, Tayvan, Endonezya, Malezya, Avustralya vb. ülkelerin olduğu Doğu Asya deterjan işinden sorumlu “Regional Leader” olarak atandı. 1995 de Türkiye’ye döndü ve bir yıl süre ile Pepsi-Co/Frito Lay organizasyonuna bağlı Uzay Gıda şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO’luğu görevini üstlendi.

Hakkı Hasan Yılmaz Resimleri

2002 yılında KOÇ Holding Gıda, Perakende ve Turizm Başkanı olarak atandı 2010-2012 yılları arasında HÜRRİYET Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. CEO-İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptı, halen aynı şirketin yönetim kurulu üyesidir. 2012 yılı Haziran ayı itibari ile MİGROS Ticaret A.Ş. ye bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmıştır. Aynı zamanda MUDO Danışma kurulu üyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder