19 Ağustos 2013 Pazartesi

Kanal D Kızma Kazan Yarışması Başvuru Formu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kızma Kazan Yarışmasına internet üzerinden başvuru formu doldurarak katılabilirsiniz.
Ünal Erkan’ın sunumu ile ekranlara gelecek olan Kızma Kazan Yarışmasıyakında Kanal D ekranlarında başlıyor. Kızma Kazan yarışmasında ne ararsanız bulabileceksiniz. Ama amaç kızmamak olacak:)
İşte yarışma hakkında bilgi ve formatı;
Kanal D Kızma Kazan Kanal D Kızma Kazan Yarışması Başvuru Formu
Oyun içinde oyunun yer aldığı “Kızma Kazan“da yarışmacılar program ekibinin her hafta özenle hazırladığı bir televizyon programına konuk olduklarını sanıyorlar. Televizyona çıkacağını sanan masum yarışmacılar, kameraların karşısına geçiyor ve “Kızma Kazan” ekibi ise başına geleceklerden habersiz konuğu kızdırmak için ne gerekiyorsa yapıyor. 5 bin TL’ye varan para ödülünü kazanmak için yarışmacılarımızın yapması gereken tek şey kızmamak.
“Kızma Kazan”ın yarışmacıları zorlayan ekibi arasında Caner Özyurtlu, Ozan Özcan, Ayşe Melike Çerçi yer alıyor. Bu muzip oyuncu kadrosu her hafta 4 ayrı yarışmacıyı konuk ediyor. Yarışmacıları kızdırmak için türlü türlü numaralar yapan sunucular karşısında kızmayıp dayananlar, 5 bin TL para ödülünü kazanırken; sinirlenip programı bırakanlar ise o ana kadar kazandıkları parayı alıp yarışmadan ayrılıyor.
Kızma Kazan yarışmasının başvuru formu henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı gibi bu başlık altından sizlerle paylaşılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder