20 Ağustos 2013 Salı

Melisa Sözen Kimdir? Melisa Sözen Kaç Yaşında Nereli

Melisa Sözen kim,
Melisa Sözen resimleri,
Melisa Sözen boyu,

Bu biyografi yazımız da sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Melisa Sözen hakkında bilgiler sizlerle paylaşacağız. Melisa Sözen ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Melisa Sözen kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?
Melisa Sözen, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.
Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı. 2008 yılının yaz sezonunda NTV’de “Dünyayı Kurtaran Kadın” isimli, çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu. 2009 yılında Casus Kızlar Her Şey Nasıl Başladı? filminde Clover karakterini seslendirdi. 2011 yılında Reis adlı dizide yer aldı. Daha sonra ise Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Nora karakterini canlandırdı.

Melisa Sözen Resimleri


Rol aldığı bazı dizi ve fimler; Şubat, Muhteşem Yüzyıl, Reis, Güneydoğu’dan Öyküler Önce Vatan, Av Mevsimi, Totally Spies: Casus Kızlar, Bir Bulut Olsam, Bıçak Sırtı, Kabuslar Evi: Seni Beklerken, Azap Yolu, Eve Giden Yol 1914, Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey, Cenneti Beklerken, O Şimdi Mahkum, Çemberimde Gül Oya, Kayıp Aşklar, Okul, Bana Şans Dile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder