21 Ağustos 2013 Çarşamba

Can Ateş Kimdir? Can Ateş Nereli ve Resimleri

Can Ateş kim,
Can Ateş nereli,
Can Ateş kaç yaşında,

Bu yazımızda Can Ateş hayatı hakkında bilgiler derledik siz kullanıcılarımız için. Bu sayfadan Can Ateş ile ilgili bütün bilgilere ve resimlerine ulaşabilirsiniz. Can Ateş kimdir, biyografisi, kaç yaşında ve nerelidir?
Can Ateş hakkında internette pek bir bilgi bulunmamaktadır. Yalnız edindiğimiz bilgilere göre Ebru Akel’in eski sevgilisi olarak biliniyor.
Can Ateşli  Muhteşem Yüzyılın Hürrem Sultan rolünü canlandıran Meryem Uzerli ile aşk yaşamaktadır.
Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonomi Bölümünü okudu ve mezun oldu.
Türkiye’de ilk kez sektöründe TSE ISO 9002 Kalite Belgesi almaya hak kazanan, bugün ulusal ve uluslararası 2.500 müşteriye hizmet veren bir şirket olan Polo Sigorta’yı kurarak iş hayatına başladı.
20 yılı aşkın süredir sigorta sektöründe yer almaktadır.. Halen, 2000 yılında kurulan Martin&Martin Sigorta ve Reasürans Brokerliği şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olan Can Ateş, 1992 yılından beri Genç Yöneticiler ve İş Adamları Derneği (GYİAD) ile Türk Amerikan İş Adamları Derneği (TABA) ve EBA(European Business Association) Derneği üyesidir.
Can Ateş, sigortacılık ve risk yönetimi konularında yurt dışında bir çok kurs ve seminere katıldı. Türkiye Sutopu Milli takımında da 125 kez A Milli olan Ateş, İngilizce bilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder