22 Ağustos 2013 Perşembe

Makyaj ile Dövme Kapatma Nasıl Yapılır?

Dövme, çok kişisel bir tercih ve zevk olmakla birlikte, hayatınızın sonuna kadar sizinle kalacak bir uygulamadır. Tabi lazer ile dövme sildirme gibi yöntemler ile onlardan kurtulmayı düşünmüyorsanız. Ancak baştan söylemekte yarar var, lazer ile sildirme işlemine güveniyorsanız, o işlemin ne kadar acılı olduğunu unutmamanızı tavsiye ediyoruz. Gelelim birkaç saatliğine dövmenizi nasıl gizleyeceğinize…
makyaj ile dovme gizleme 300x300 Makyaj ile Dövme Kapatma Nasıl Yapılır?
Gideceğiniz şık bir davet ya da bir akşam yemeğinde dövmenizin elbisenizin güzelliğine gölge düşürdüğünü ya da tarzlarının uyuşmadığını düşünüyorsanız, makyaj teknikleri sayesinde dövmenizi geçici olarak gizleyebilirsiniz. Nasıl mı?
İlk olarak dövmenizin üzerine, ten renginize çok yakın bir tonda kapatıcı stick uygulayın. Bunun için fırçalı kapatıcıları tercih edebilirsiniz. Parmak ile kapatıcı uygulamak, kapatıcının etkisinin azalmasına neden olabilir. Bunun için en uygun kapatıcı uygulama ürünü fırçadır.
Kapatıcıyı uyguladıktan sonra bir miktar fazlalık oluştuysa, bunun için ıslak bir makyaj süngerinden yardım alabilirsiniz. Daha sonrasında sprey fondötene ihtiyacınız olacak. Dairesel hareketlerle dövmenin olduğu bölgeye fondöten uygulayın. Ancak bunun için hafif formüllü bir fondöten tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Son olarak kabarık bir allık fırçası yardımı ile dövmenin üstüne ileri geri hareketlerle ten renginize uygun bir pudra uygulayın. İşlem tamam, artık elbisenizin içinde rahatça gideceğiniz yere gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder