20 Ağustos 2013 Salı

Avea HemŞehrim Tarife Kampanya 2012

Avea HemŞehrim Kampanyası,
Avea HemŞehrim Kampanyası hakkında bilgi,
Avea HemŞehrim Tarifeleri,

Avea HemŞehirim Tarifesiyle tarife içindeki herkesle 2.000 dakika konuşmak bedava.
Türkiye’deki diğer herkesle her yöne konuşmanın 5 dakikası ise 50 kuruş.
HEMSEHRIM ya da Ordu, Giresun, Kastamonu, Diyarbakır, Şanlıurfa, Erzurum ve Sakarya plaka kodlarından birini yaz, 6363′e kısa mesaj gönder ve HemSehrim Tarifesine geç.
Sonra tek seferde 20 TL ve üzeri yükle.
Artık, hem HemŞehrim tarifesindekileri bir ay boyunca tarife içi 2.000 dakika bedava arayabilir hem de her yöne 5 dakikası 50 kuruşa konuşabilirsin.
Şimdi sen de hemşerini kap HemŞehrim Tarifeli ol, Avea HemŞehrim Tarifesiyle rahat rahat konuşmanın tadına var.
Avea HemŞehrim Tarifesi
Avea HemŞehrim Tarifeye kayıt ve geçiş işlemleri Avea Bayileri, Avea Müşteri Hizmetleri ve SMS kanalı aracılığıyla yapılabilir.
Avea hattı kullanıp tarife değiştirmek isteyen müşteriler ‘HEMSEHRIM’ ya da Ordu, Giresun, Kastamonu, Diyarbakır, Şanlıurfa, Erzurum ve Sakarya plaka kodlarından birini yazıp “6363″e ücretsiz SMS atarak, Hemşehri Tarifesi’nden faydalanmaya hemen başlayabilirler.
Yurtiçi her yöne konuşma ücreti tek seferde 20 TL ve üzeri yükleme itibariyle 30 gün boyunca her yöne 5 dakikası 50 Kuruş’tur.
20 TL ve üzeri yükleyen HemŞehrim Tarifesi müşterileri diğer HemŞehrim tarifesi müşterileri ile 30 gün boyunca kullanabilecekleri hediye 2.000 dakika kazanırlar.
Bireysel Faturasız Numara Taşıma Teklifleri ve Genç Pakete Özel Numara Taşıma Teklifi HemŞehrim Tarifesi için geçerli değildir.
Avea HemŞehrim Tarifesine geçen müşteriler mevcutta kullandıkları bir numara taşıma teklifleri var ise bu haklarını kaybederler.
Avea HemŞehrim Tarifesine özel Numara Taşıma teklifi ise sadece Ordu, Giresun, Kastamonu, Diyarbakır, Şanlıurfa, Erzurum ve Sakarya illerinden numara taşıma işlemi gerçekleşen aboneler için geçerlidir.
Avea HemŞehrim Tarifesine özel Numara Taşıma teklifi yukarıda belirtilen illerdeki Avea Bayilerinden numara taşıma işlemi gerçekleşen aboneler için geçerli olup numaranın taşınmasını izleyen iki gün içerisinde gelen kampanya bilgilendirme mesajını takip eden 30 gün içerisinde tek seferde 20 TL yükleme yapılması durumunda, bilgilendirme mesajı sonrasındaki 6 ay içersinde her ay ilk tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemesine yurt içi her yöne kullanılacak 120 dakika toplamda 720 dakika kazandırır.
Avea HemŞehrim Tarifesine özel numara taşıma teklifinden yararlanacak Avea’ya taşınan numara eğer daha önce Avea numarası ise, bu tekliften yararlanmak için söz konusu numarasını tekrar Avea’ya taşıdığı tarih ile Avea’dan numarasını taşımış olduğu tarihten sonra en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
Bireysel Faturasız Numara Taşıma Teklifleri ve Genç Pakete Özel Numara Taşıma Teklifi HemŞehrim Tarifesi için geçerli değildir.
Avea HemŞehrim Tarifesine geçen müşterilerimiz mevcutta kullandıkları bir numara taşıma teklifleri var ise bu haklarını kaybederler.
İptal edilen numara taşıma faydası öteki aylarda bir daha alınamaz ancak üzerilerinde kalanlar geçerlilik pediyodu bitene kadar kullanılır.
Ordu, Giresun, Kastamonu, Diyarbakır, Şanlıurfa, Erzurum ve Sakarya illerinden numara taşıma işlemi ile gelip 30 gün içinde 20 TL ve üzeri yükleme yapmayan müşterilerin HemŞehrim Tarifesi Numara Taşıma Kampanyasından faydalanma hakları sona erer.
Avea HemŞehrim Tarifesinde olmayan Avealı abonelerden, HemŞehrim Tarifesine geçişlerde, abone faturalı hat sahibi ise KDV ve ÖİV dâhil 20 TL alınmaktadır.
Faturasız hat sahibi ise tarife geçiş ücreti bulunmamaktadır.
TTNET Mobil ve Taraftar Hat kullanıcıları HemŞehrim Tarifesinden faydalanamaz.
Hediye dakikanın ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
Kullanılmayan hediye dakikalar 30 günün sonunda silinecektir.
Hediye dakikalar 3. şahıslara transfer edilemez.
Tarife kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar, yurtdışına, Avea Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramaları, faks, data, WAP aramalarını, görüntülü aramaları kapsamamaktadır.
Avea HemŞehrim Tarifesi Ücretleri
Yükleme Koşulu20 TL ve üzeri yüklediğinde
HemŞehrim Tarifesindekilerle1.000 dakika hediye
Tüm Avea5 dakikası 50 kuruş
Diğer Operatör/ Ev-İş
SMS41,5 Kr
Avea HemŞehrim Tarifesi Numara Taşıma FırsatıHer yöne 120 dakika hediye
Ordu, Giresun, Kastamonu, Diyarbakır, Şanlıurfa, Erzurum ve Sakarya illerinden numara taşıma işlemi ile Avea HemŞehrim Tarifesi’ne gelip 30 gün içinde tek seferde en az 20 TL yükleme yapan aboneler 6 ay boyunca her ay ilk tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemelerine yurt içi her yöne 120 dakika olmak üzere, toplam 720 dakika, kazanırlar.
İndirimli şebeke içi fiyatlar tek seferde 20 TL ve üzeri yükleme yapıldığında 30 gün boyunca geçerlidir.
Avea HemŞehrim Tarifesi’nde yurt içi her yöne doğru yapılan indirimsiz aramaların dakikası 41,5 kuruştan, yurt içi her yöne yapılan SMS gönderimleri ise 41,5 kuruştan ücretlendirilmektedir.
Avea HemŞehrim Tarifede bulunan 5 dakikası 50 kuruş fiyatının ücretlendirme periyodu, 1′inci saniyede 41,5 Kuruş, 61′inci saniyede 8,5 Kuruş, 301′inci saniyede sonlanmaması halinde sonraki her 5 dakikalık görüşme için 50 kuruştur.Tarifedeki 41,5 kuruş fiyatının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir. Hediye dakikaların ücretlendirme periyodu ise 60 saniyedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder