22 Ağustos 2013 Perşembe

Bir İlişki Neden Biter?

Hiçbir ilişki, bitmek için başlamaz. Ancak işin için zaman faktörü ve tarafların anlaşmazlığı ya da üçüncü kişi girdiğinde, bir ilişki bitmeye yüz tutmuş demektir. İlişkiler hiç bir zaman tek bir taraf yüzünden bitmez. Eğer her iki taraf da bir ilişkiye, karşı tarafı sevdiği  için başlamışsa, ilişkinin bitmesinde yine her iki tarafın da suçu vardır. Bu ilgisizlik ya da başka bir sebep olabilir, önemli olan ilişkiyi bitiren taraf kim olursa olsun, her iki tarafın da bu ilişkinin bitmesinde rolü olduğudur. Peki, ilişkiler neden biter?

İlişkiler, evlilik ya da flört olsun, eğer araya üçüncü bir kişi girdiyse, eninde sonunda bu durum ortaya çıkacaktır. Burada önemli olan, aldatılan tarafın bunu kabullenip kabullenemeyeceğidir. Kabullenmiş gibi yapıp da ilişkiyi devam ettirirseniz, daha sonra başka bir sebepten ilişki yine bitecektir.
Bir tarafın ilgisizliği de bir ilişkiyi bitiren neden olabilir. Yine ilgisizlik de ilişkilerin içine üçüncü bir kişinin girmesine neden olabilir. Özellikle evliliklerde, erkekler kadınların zamanla ilk dönemdeki bakımını, ilgisini göremediğinden, başka kadınlara yönelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder