21 Ağustos 2013 Çarşamba

En İyi Sivilce Maskesi Hangisi?

Genellikle ergenlik çağında meydana gelen sivilceler, birçok kişi için büyük bir cilt problemi halini almaktadır. Özellikle cilt yüzeyinde oldukça belirgin boyutlara ulaşan ve sonrasında iz halini alan sivilcelerden kurtulmak istiyorsanız, doğal maskelerden yararlanabilirsiniz. Mutfağınızda bulunan ve oldukça yararlı olan doğal malzemeler ile hazırlayacağınız sivilce maskesi sayesinde, hem aktif sivilcelerden hem de sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz. Peki, en iyi sivilce maskesi hangisi?
en iyi sivilce maskesi 300x174 En İyi Sivilce Maskesi Hangisi?
Her cilt tipinin uygulayabileceği en iyi sivilce maskesi ballı tarçın maskesidir. Bal ve tarçın karışımından oluşan bu sivilce maskesi, her evde bulunan iki malzeme ile hazırlanmaktadır. 1 tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırdıktan sonra, uygulama öncesi temizlenmiş cildinize maskeyi uygulayın. Sonrası maskeyi yarım saat- 1 saat süreyle cildinizde bekletmenizi tavsiye ediyoruz. 
1 saat sonra cildinizi ılık su ile durulayın ve tonik işlemini uygulayın. Son olarak da cildinizi nemlendirici ile nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Ballı tarçın maskesini, cilt problemlerinize bağlı olarak haftada 4-5 kere uygulayabilirsiniz. Oldukça etkili olan bu sivilce maskesi sayesinde, 2 ayda sivilcelere veda edeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder