4 Ağustos 2013 Pazar

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yeni Jüri Kim?

Acun Ilıcalı’nın prodüktörlüğünü üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye, her yıl izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Baha Bayırlı isimli bateri çalan küçük çocuğun performansı ile komedyan Atalay Demirci’nin performansları yarı finalde yarışmış ancak birincilik Atalay Demirci’nin olmuştu. Her yıl çok konuşulan performanslarla izleyiciyi kahkahalara boğan yarışma programının en çok konuşulan konularından biri de jüri üyeleri oldu. Acun Ilıcalı’nın dışında jüri üyelerinde birkaç kez değişiklik görüldü.
yeteneksizsiniz türkiye yeni jüri kim 300x136 Yetenek Sizsiniz Türkiye Yeni Jüri Kim?
Sezon ilerledikçe Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Oylum Talu’dan oluşan jüri üyelerinde de değişiklikler görüldü. Hatta Oylum Talu’nun değişikliği, sezon finalinden çok daha önce olmuştu. Hülya Avşar’ın jüri koltuğuna oturmasının ardından, reytingler de artmaya başladı. wwwtrwikipedia.com
Ali Taran’la birkaç sezon daha devam eden Yetenek Sizsiniz Türkiye, yollarına daha sonra eski futbolcu Sergen Yalçın ile devam etti. Esprileri ve komik tavırları ile izleyicinin beğenisini kazanan Sergen Yalçın’ın da Yetenek Sizsiniz Türkiye ile yollarının ayırdığı açıklandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2013 son çeyreğinde başlayacak olan yeni sezon bölümlerinde, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı’ya, Eser Yenenler eşlik edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder