5 Ağustos 2013 Pazartesi

Ünlülere Narkotik Operasyon

Türkiye bugün büyük bir narkotik operasyon haberi ile uyandı. Birçok ismin de aralarında bulunduğu operasyonda, onlarca kişi göz altına alındı. Kenan İmirzalioğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan, İlker Aksum gibi 25 ünlü ismin de aralarında bulunduğu 50 kişi, “uyuşturucu kullanmak” ve “yer temin etmek” suçlarından göz altına alındı.
unluler goz altinda 300x168 Ünlülere Narkotik Operasyon
Narkotik Suçlarla Mücadele ekibi, Beşiktaş’ta ve Sariyer’de ünlü eğlence mekanlarında kokain satan bir grup torbacıyı takibe aldı. 8 ay boyunca takip edilen grubun, birçok ünlü isimle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu partisi düzenlendiği ve bu partileri ünlü isimlerin düzenlediği de yazılanlar arasında yer alıyor. www.trwikipedia.com
Yukarıdaki isimlerin yanı sıra Şahin Irmak, Engin Günaydın, Ersin Korkut ve Mehmet Erdem gibi ünlü isimler de göz altına alınan 50 ismin arasında yer alıyor. Liste ise oldukça kalabalık. İstanbul ve Bodrum’da göz altına alınan ünlü isimlerden konu ile ilgili herhangi bir yanıt gelmedi. Kenan İmirzalıoğlu ise Ankara’da göz altına alındı. Genç kızların sevgilisi İmirzalıoğlu’nun konu ile bir ilgisi olup olmadığı ise merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder