19 Ağustos 2013 Pazartesi

Starbucks’ın En İyi Kahvesi Hangisi?

Türkiye’de kahve denilince ilk akla gelen isim Starbucks oluyor. Kahve dünyası, Gloria Jeans ve daha birçok rakibi olmasına rağmen, açık ara önde giden Starbucks, gerek lezzetli kahveleri, gerek müzikleri gerekse harika konsepti ve dekorasyonu ile bir bütün olarak favorimiz oluyor. Kahvenizi alıp bir masaya oturduğunuzda, her tarafta, kahvesini içerken bilgisayarda iş yapan, maillerini kontrol eden insanları görebilirsiniz. Burada genellikle sıcak bir hava hakim… Peki, Starbucks’ta ne içilir?
starbucksta ne icilir 200x300 Starbucksın En İyi Kahvesi Hangisi?
Starbucks, hem soğuk hem de sıcak kahveleri bulabileceğiniz bir kahveci. Filtre kahveden kafeinsiz kahveye kadar da her çeşit kahve burada bulunuyor. Türk kahvesi gibi alıştığımız lezzetler de unutulmamış. Onun yanı sıra, farklı bir şeyler denemek isterseniz kış aylarında White Chocolate Mocha ve Caramel Macchiato’yu tavsiye edebiliriz. Birisi mocha ve beyaz çikolatayı buluşturuyor, diğeri ise karamel lezzetini sunuyor. 
Yaz aylarında serinlemek için kanve ile buz karışımını tercih etmek isterseniz de Frappicuno’yı deneyebilirsiniz. Hem lezzetli hem de serinletici olan bu kahve, Starbucks’ın en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder