5 Ağustos 2013 Pazartesi

Küçük Balkon Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

Yaz geldiğinde, hepimiz sıcacık güneşin etkisine kanar ve kendimizi sokaklara, bahçelere atarız. Evde bir bahçe, özellikle her yerin bina olduğu şu devirde, büyük bir nimettir. Ancak herkesin bahçeli bir eve sahip olmak gibi bir şansı yok. Ama üzülmeyin, küçük bir balkonunuz bile olsa yeter. Doğru eşyalar, aksesuarlar kullanarak ve doğru dekorasyon ile mükemmel bir balkona sahip olacaksınız.
 Küçük Balkon Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?
Balkon dekorasyonunda, küçük bir balkonunuz varsa, tercihinizi açık ve canlı renklerden yana kullanın. Böylece, ferah ve olduğundan daha geniş görünen bir balkona sahip olacaksınız. İhtiyacınız olmayan hiç bir şeyi balkonunuzda tutmayın. İşe yaramayan bir aksesuar, göz kalabalığından başka bir şeye neden olmayacaktır. www.trwikipedia.com
Mobilya tercihlerinizi kullanışlı ürünlerden yana kullanın. Sandıklı koltuklar, duvara asılan raflar, portatif dolaplar kullanarak, kalabalık bir görünüm oluşmasını engelleyebilirsiniz.  Çiçeklerin büyülü etkisinden yararlanın.
Özellikle şu sıcak yaz günlerinde, güzel kokan menekşe, papatya, gül, limon gibi çiçekleri tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerinde balkonunuzda otururken, fazla parlak olmayan bir ışık yeterli olacaktır. Bunun için ayarlanabilir lambaları tercih edebilir ve ışık düzeyini ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder