16 Ağustos 2013 Cuma

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Nerede?

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden birisi olan İstanbul Üniversitesi, dünya sıralamasında ilk 500′e giren tek Türk üniversitesidir. Bugüne kadar birçok başarıya imza atan okulun, İstanbul’un farklı noktalarında farklı kampüsleri bulunmaktadır. LYS sınavında sözel ve dil bölümünden giren öğrenciler için birçok farklı bölüm seçeneği sunan İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde, hemen her dilin edebiyat bölümü, çevirmenliği bulunmaktadır. Sözelde ise coğrafya ve felsefe başta olmak üzere Türkiye’nin en iyi kampüslerinden biri olma başarısını taşımaktadır.
istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi 300x225 İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Nerede?
Üniversite sınavı sonuçlarının açıklandığı şu günlerde, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’ni kazanan öğrencilerin kafalarında birçok farklı soru vardır. Okul nerede, nasıl, alışabilecek miyim? vs gibi. Ancak okul hem öğretmenleri hem de öğrencileri itibarı ile kısa sürede alışabileceğiniz bir fakültedir.
Beyazıt’taki Hukuk ve İktisadı Bilimler fakültesinin biraz aşağısında yer alan İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İstanbul’un Laleli semtindedir. Tramvayla ulaşabileceğiniz bina, tramvaya 1-2 dakika yürüme mesafesindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder