16 Ağustos 2013 Cuma

İlluminati Nedir?

Gelin isterseniz, ilk olarak son yıllarda adını sıkça duymaya başladığımız “Illuminati” sözcüğünün kelime anlamı nedir ona bakalım.  Kelime anlamı aydınlanmış anlamına geliyor. Rönesans döneminde bilim adamlarının kurduğu bu topluluğun, daha sonra farklı amaçlara hizmet etmeye başladığı söyleniyor.
illuminati ne demek 300x300 İlluminati Nedir?
İnsanlığın varlığı kadar eski ve yaygın bir inanış, dünyayı yöneten gizli örgütlerin olduğudur. Gerçekten de dünyayı yöneten birilerinin olduğu düşüncesi kulağa oldukça doğru geliyor. Peki, dünyayı yönettikleri söylenen Illuminati, nasıl bu kadar başarılı olabiliyor? Illuminati insanları nasıl etkileniyor ve neyi hedefliyor? 
Tüm bu soruların cevabını tek bir yazıda açıklamak neredeyse imkansız olacaktır. Ancak Illuminati’nin tam olarak neye hizmet ettiğini ve neyi hedeflediğini bu yazıda açıklayabiliriz. 1770′lı yıllarda kurulan ve daha sonra aydınlanma döneminin Kral Theodor isimli yöneticisi, dönemin tüm gizli örgütlerini yasakladı.
Daha sonra topluluk gizli olarak varlığını sürdürerek günümüze kadar geldi. Bugün medyanın onların elinde olduğu konuşuluyor. Çeşitli subliminal tekniklerle yapılan klipler, filmler, reklamlar ise sürekli olarak bu örgüt ile bağdaştırılıyor. Konu ile ilgili geniş kapsamlı bir bilgi edinmek istiyorsanız, Youtube’da Gelenler filmini izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder