1 Ağustos 2013 Perşembe

En İyi Romantik Komedi Filmler Hangileridir?

Sinemanın en sevilen türlerinden biri romantik komedilerdir. Özellikle bayanların severek izlediği bu türde filmlerde, işlenen tema genel olarak aynı olsa da, işleyiş türü oldukça farklı olan oldukça eğlenceli filmler ortaya çıkmaktadır. Özellikle Amerikan sinemasının romantik komedi türünde oldukça başarılı yapımları bulunmaktadır. Peki, en iyi romantik komedi filmler hangileridir?
en iyi romantik komedi filmler1 209x300 En İyi Romantik Komedi Filmler Hangileridir?
  • The Ugly Truth
Başrollerinde Katherine Heigl ve Gerard Butler gibi Amerikan sinemasının iki başarılı oyuncusunun yer aldığı film, IMDB’den de oldukça yüksek puan aldı. Tam bir çapkın olan bir erkek ile kendi ayakları üzerinde duran feminist bir kadının oldukça eğlenceli bir aşk hikayesini konu alıyor.
  • 50 İlk Öpücük
Romantik komedi türünde en başarılı filmlerden biri. Her gün aynı günü yaşadığını sanan bir kadın ve ona aşık bir adam. Peki her gün aynı kadınla tanışma sonucunda neler olacaktır.  İzlerken çok eğleneceksiniz.
  • Aşk Doktoru
Will Smith ve Eva Mendes’in başrollerini paylaştığı filmde, bir aşk doktoru erkeklere hayatlarının kadınını bulmaları konusunda yardımcı olmaktadır. Peki, kendi aşk hayatında neler olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder