4 Ağustos 2013 Pazar

En İyi Baharatlı Parfüm Hangisi?

Yaz aylarında kullandığımız fresh kokular, kış günlerinde yerini daha çok baharatlı kokularına bırakıyor. Meyve ve çiçek kokularını sevenlerdenseniz, lafımız yok. Ancak aradığınız baharatlı ve dikkat çekici bir koku ise, kesinlikle Dior Addict’i denemelisiniz. Siz yürürken, yanınızdan geçen herkes size bakacak. Sabah evden çıkarken sıkacağınız parfüm, akşam eve geldiğinizde hala üzerinizde olacak. Öyle ki çıkarıp astığınız bir kazağı, birkaç hafta sonra dolaptan çıkardığınızda, parfümün hala koktuğunu hissedebilirsiniz.

Dior Addict, ya bayılacağınız ya da hiç sevmeyeceğiniz bir parfüm. Kokusu oldukça keskin, bir o kadar da iddialı. İddialı kadınların tercihi olan parfümün, lacivert ve pembe olmak üzere iki farklı şişesi bulunuyor. Aradığınız daha fresh bir koku ise, pembe şişeyi denemenizi tavsiye ediyoruz. Ancak ben oryantal ve baharatlı bir koku arıyorum, diyorsanız, Dior Addict lacivert şişeyi mutlaka denemenizde yarar var. 100 ml, 325 TL olan parfüm, sadece bir kez sıktığınızda bile tüm gün yetecek. www.trwikipedia.com
Asil, saf ve eşsiz bir koku olan Dior Addict, portakal çiçeği, zambak, vanilya, hindistan cevizi, kehribar ve sandal ağacı notalarını bir araya getirerek, ortaya harika bir koku çıkarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder