4 Ağustos 2013 Pazar

En Güzel Vampir Filmi Hangisi?

Vampir filmleri, bundan birkaç yıl öncesine kadar dram,gerilim ve korku türlerinde olurdu. Ancak The Vampire Diaries ve Twilight gibi iki efsane proje ile birlikte, aşk konulu vampir filmleri popülerlik kazandı. Bir insan ve vampirin imkansızı başaran aşk öyküsünü konu alan Alacakaranlık, en iyi vampir konulu aşk filmi olarak gösteriliyor.
en güzel vampir filmi 208x300 En Güzel Vampir Filmi Hangisi?

Kitaptan esinlenerek sinemaya uyarlanan film, toplamda 5 bölümde gösterildi. Her yıl Kasım ayında vizyona giren Alacakaranlık serisinin son filmi, geçtiğimiz 2012 Kasım ayında izleyici ile buluştu. Her yıl hasılat rekorları kıran filmin baş rol oyuncuları, gerçek hayatta da aşk yaşayınca, filmde oldukça romantik sahneler ortaya çıkıyor.
Edward, Cullen ailesinin bir üyesi olarak okuduğu okula geldiğinde, bir gün yeni gelen öğrenci Bella ile karşılaşır. İşte ikilinin hikayeleri böyle başlar. Daha sonra izleri takip eden Bella, Edward’ın vampir olduğu gerçeğine ulaşır. Ancak artık çok geçtir, çünkü Bella, ona karşı konulamaz ve geri dönülemez bir şekilde aşık olmuştur. İkili bir gün evlenirler, ancak balayında beklemedikleri bir şey olur, imkansız olan gerçekleşmiştir ve Bella hamiledir. Acaba bebek insan mı yoksa vampir midir? Tüm bu soruların cevaplarını, Alacakaranlık serisinde bulabilirsiniz. İyi seyirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder