16 Ağustos 2013 Cuma

BB Krem Nedir?

Son yıllarda kozmetik ürünleri arasında bir BB Krem rüzgarı esiyor. Hemen her markada bulunan bu kremler, fondöten özelliği ve nemlendirici yanı ile bayanların tercihi oluyor. Çantamızdan ayırmamaya başladığımız BB kremler, uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor. Billboardlarda, reklamlarda, gazete, dergiler ve internette sıkça görmeye başladığımız BB kremin ne olduğunu biliyor musunuz?
bb krem nedir 300x225 BB Krem Nedir?
BB krem, güçlü bir nemlendiricidir. Ayrıca içerdiği renk pigmentleri sayesinde cildinizin rengini alır ve kapatıcılığı ile fondöten görevi de görür. Gözenekleri tıkamadan cilt problemlerinizden kurtulmanıza yardımcı olur. Tüm gün koruma etkili olan BB kremler, antioksidan özelliklidir. Aynı zamanda cildinizi, güneşin zararlı ışınlarına karşı da korur.
Hafif yapısı ile hem kuru hem de yağlı ciltlerin kullanabileceği şekilde formüle edilen BB krem, cildin beslenmesine, esneklik kazanmasına ve pürüzsüz cilt görünümü sağlamaya yardımcı olur. Doğal içeriği de cildinize kesinlikle zarar vermez.
Geliştirilmiş cilt onarım formülüne sahip olan BB krem, cildi aydınlatmaya, lekeleri kapatmaya ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. Birçok markanın BB kremini bulmanız mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder