19 Ağustos 2013 Pazartesi

Affilliate Marketing Nedir?

Türkçe “satış ortaklığı” anlamına gelen Affilliate Marketing, dünyada milyonlarca insana ciddi bir kazanç olanağı sunuyor. Bugün, günümüzde internetten para kazanan insanların sayısı giderek artarken, satış ortaklığı ile para kazanmanın değeri de artıyor. Pazarlama ve ticaret işlerini birleştirerek, sanal alemde para kazanmanıza olanak sağlayan Affilliate Marketing, satıcı, alıcı ve satış ortaklarını bir araya getiriyor. Xticaret ve benzeri sistemlere kayıt olarak, bir anca önce siz de satış ortaklığı ile para kazanmaya başlayın.
Peki, bu yöntem ile internetten nasıl para kazanılıyor? Bunun için ilk olarak satış ortaklığı sitelerinden birine üye olarak kendinize bir profil oluşturmanız gerekiyor. Daha sonra satışını sağlayabileceğiniz ürünlerin satışına ortak olmalısınız. Sizin sayenizde satılan her ürün üzerinden %30 ile %70 arasında değişen bir komisyon elde edebilirsiniz.
Bu da, 100 TL’lik bir üründe en az 30 TL gelir elde etmeniz anlamına geliyor. Ki sermayesiz bir iş olduğunu düşünürsek, bir ayda ciddi rakamlar kazanabilirsiniz. Satış ortaklığı ile ayda 5000-6000 TL kazananlar var. Siz de evden para kazanmak istiyorsanız, bir an önce bu işe başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder