16 Ağustos 2013 Cuma

3+1 Programı Hangi Gün Yayınlanıyor?

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile evimizin birer insanı haline gelen üç isim Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın üstlendiği 3+1 programı, ev yapımı güldürü görevini üstleniyor. Bir masanın etrafında oturan üç ismin gece boyunca birbirinden komik anlattığı programa, her hafta farklı bir isim konuk oluyor. Ayrıca programda her hafta farklı bir tema işleniyor.
3+1 programı hangi gün 300x200 3+1 Programı Hangi Gün Yayınlanıyor?
 3+1 Programı Hangi Gün Yayınlanıyor?
Geçtiğimiz hafta Survivor’un iki popüler isminin konuk olarak katıldığı 3+1 programında ada teması işlenmişti ve eğlenceli bir yarışma düzenlenmişti. Bu hafta ise Nuri Alço’nun konuk olduğu programda Eski Türk Filmleri ele alınıyor. Program genellikle üç ismin komik anıları, birbiriyle tatlı atışmaları ve konuklarla sohbetleri üzerinde ilerliyor.
Genellikle genç izleyici kitlesine sahip olan 3+1 programı, cumartesi akşamları Star TV’de izleyici ile buluşuyor.  En az Çok Güzel Hareketler Bunlar’daki kadar başarılı bir performansı, canlı yayında yaptıkları kısa süreli tiyatrolarda da görebilirsiniz. Böylece çok daha komik görüntüler çıkabiliyor ortaya. Yayınlandığı 10 haftadır gittikçe daha büyük bir hayran kitlesine ulaşan 3+1, her hafta cumartesi geceleri evlerimize konuk olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder