1 Ağustos 2013 Perşembe

2013 Yapı Kredi İş Başvurusu Personel Alımları Başvuru Formu ve Şartları

Yapı Kredi İş Başvurusu 2013,
2013 Yapı Kredi Personel Alımları Başvuru Formu,
2013 Yapı Kredi Elaman Alımları Başvuru Formu ve Şartları,

Yapı Kredi Bankası 2013 yılına ilişkin eleman alımlarına dair bir yazılı açıklama yaptı. Yapı Kredi Bankası 2013 yılında ne kadar personel alacak?, 2013 Yapı Kredi Bankası sınav tarihleri, 2013 Yapı Kredi Bankası personel alımları kayıt ücreti ne kadar
Yapı Kredi Bankası 2013 Yapı Kredi İş Başvurusu Personel Alımları Başvuru Formu ve Şartları
Yapı Kredi Bankası Hakkında Detaylı Bilgi
Yapı Kredi Bankası, 1944 yılında Türkiye’de sermaye birikiminin yetersiz olması ve yetersiz olan bu birikimin de ekonomiye yeteri kadar fayda sağlayamaması, yatırımların bankaya yönlendirilmesi ve bunun sonucunda da ekonomiye kazandırılarak üretimin teşvik edilmesi yönünde önemli bir eksikliği gidermekle beraber temelde bireylerin daha uygun şartlarda konut sahibi olmalarını sağlamaya yönelik olarak ilk özel bankası olarak Kazım Taşkent tarafından kurulmuştur.
Zaman içerisinde devletin konut ihtiyacını karşılamaya yönelik bankayı kurması ile bu misyonunu büyük ölçüde tamamlayarak bireysel bankacılığı başlatmıştır. Sektörde teknolojik altyapısı, geniş ürün yelpazesi ve bireysel müşteri portföyü ile ülkenin önemli bankaları arasındadır.
Günümüzde, 900′ü aşkın şubesi ve 16000 çalışanı ile hizmet veren banka, ülkenin yaşadığı ekonomik buhrandan, temel bankacılık ürün ve hizmetleri, gelişmiş ve gelişmekte olan teknolojik altyapısı, uzman personel kadrosu ile sektörde konumunu daha da güçlendirerek çıkmıştır.
Bağlı bulunduğu Çukurova Holding’in TMSF’ye olan borçları nedeniyle holding tarafından %51′lik hissesi Koç Holding bünyesindeki Koç Finansal Hizmetler’e satılmıştır.
Türkiye’nin ilk özel bankası olan Yapı Kredi,70 Milyar TL aktif büyüklük ile en büyük Türk bankaları arasındadır.Koç Holding iştirakidir.Yaygın hizmet ağına sahiptir.

2013 Yapı Kredi İş Başvurusu Personel Alımları Başvuru Formu ve Şartları

Yapı Kredi Bankası 2013 yılında yapacağı Personel Alımında en az 2 yıl bir bankada görevde bulunmuş deneyimli kişilere de yer veriyor.
Bankanın elaman alımı ile ilgili şartları;
Minimum 2 yıl bankacılık ve finans sektöründe ya da birebir başvuruda bulunduğu pozisyon ile ilgili bir alanda tecrübe kazanmış adaylar deneyimli aday statüsünde kabul edilirler. Deneyimli adayların işe alım sürecinde de aşağıdaki aşamalar izlenmektedir.
  • İnsan Kaynakları Mülakatı ( Bire-bir yetkinlik bazlı mülakat)
  • Pozisyon gerekliliğine göre İngilizce sınavı
  • İlgili İş Kolu ile yapılacak Mülakat

2013 Yapı Kredi Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak

Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun adaylar www.kariyerim.yapikredi.com.tr adresinden Yapı Kredi’ye iş başvurusunda bulunabilirler. İhtiyaç olan açık pozisyonlara göre, tercih edilecek üniversite bölümleri değişiklik gösterebilir. Ön lisans mezunları sadece Çağrı Merkezi Yetkilisi ve Gişe Destek Yetkilisi (part-time) pozisyonu için değerlendirilebilir. Bankacılık ve Sigortacılık Ön Lisans programından mezun olan adaylar ise Bankacılık İşlemleri Yetkili Yardımcısı (Gişe İşlemleri) pozisyonları için de değerlendirilebilir.
Yeni Mezun İşe Alım Süreci
  • Sınav (Genel Yetenek ve pozisyonun gereksinimine göre sayılar, algılama, hafıza yeti testi ya da İngilizce testi)
  • İnsan Kaynakları Mülakatı ( Bire-bir yetkinlik bazlı mülakat)
  • İlgili İş Kolu ile yapılacak Mülakat
Bu aşamaları başarı ile tamamlayan adaylara teklif sunulur. Kabul eden adaylar pozisyonun gerekliliklerine göre iş başı eğitimi ya da sınıf içi eğitime tabii tutulurlar. Yapı Kredi’deki tüm çalışanlar kariyer basamaklarında yükselmek için eşit haklarla sahiptirler. Yapı Kredi personelinin kariyerini doğru yönlendirmelerini desteklemek için, trwikipedia.com Yapı Kredi Bankacılık Akademisi Eğitim ve seminerleri ile her seviyede kişisel gelişim hedeflenir.
Bugün itibariyle açık pozisyonlar arasında Bankacılık İşlemleri Yetkilisi, Yetkili Yardımcısı, Gişe Destek Yetkilisi, Direkt Satış Yetkilisi, Veritabanı Yöneticisi, sitem Uzmanı, Kurumsal İletişim, Marka İletişim Uzmanı, Kanuni Takip Yetkilisi, Fon Kontrol Uzmanı, Avukat, Borçlanma Uzmanı, Perakende Bankacılık Satış Yönetmeni, Yönetmen Yardımcısı, Ürün Yönetimi Uzmanı ve Raporlama Bütçe personeli v.b gibi farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacaktır. Yapı Kredi Bankası’nda çalışmak ve 2013 Yapı Kredi İş Başvurusu’nda bulunmak için Yapı Kredi İş Başvurusu Formuna buradan ulaşabilirsiniz.

2013 Yapı Kredi İş Başvurusu Personel Alımları Başvuru Formu İçin Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder